A RauKer Szivattyúnál a gondoskodást is megvásárolja!

 

 

 

Nem gond, ha gyorsan kell!

Szivattyúk, vezérlések, hidrofortartályok, öntözőrendszerek nagy választékban kaphatók raktárról, azonnal is!

 

Tudjuk, hogy mire van szüksége!

Szakértő kollégánk ingyenesen segít Önnek a megfelelő szivattyú kiválasztásában a helyszínen, vagy akár telefonon is! 

Telefonos segítségnyújtás, rendelés: + 36 1 899 8374

Tájékoztatjuk a választott szivattyú beüzemelésével kapcsolatos fontos tudnivalókról, és a termékkel kapcsolatos karbantartási feladatokról.

 

Hozza magával elromlott szivattyúját, legyen költséghatékonyan egy tartalék szivattyúja is!

Hosszú évek szerviz tapasztalatával, rövid határidővel javítjuk meg elromlott szivattyúját garanciális időn belül és túl is!

A RauKer Szivattyú Kft. több gyártó garanciális márkaszervize is, így a nálunk vásárolt szivattyúk esetén nem kell attól tartania, hogy garanciális probléma esetén még 2 másik helyre is elküldik Önt.

 

Nálunk alkatrészt is vásárolhat!

Mivel cégünk nem pusztán szivattyú bolt, hanem garanciális szerviz és hivatalos szivattyú javító is, így nálunk a javításhoz, beüzemeléshez szükséges alkatrészeket is megvásárolhatja, raktárról, nagy választékban!

 

Időt, pénzt és energiát spórolhat! Ingyenes öntözőrendszer tervezés, kútfúró ajánlás

Ön elmondja a fontosabb paramétereket, mi pedig ingyenesen megtervezzük az igényeinek leginkább megfelelő öntözőrendszert! Az ingyenes öntözőrendszer tervezés egyetlen feltétele, hogy a termékeket cégünknél vásárolja meg!

Ha pedig az öntözővizen is spórolni szeretne: tapasztalt kútfúrókat tudunk ajánlani Önnek, ha kutat szeretne furatni nem pedig lyukat!  Ajánlásainkal nem lő bakot!

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült