A búvárszivattyú nevét már mindeki hallotta legálább egyszer az életben. A búvárszivattyú szó egy gyűjtő név. Ebbe a gyűjtőnévbe beletartoznak  a különböző feladatkörre alkalmas búvárszivattyúk, úgy mint, búvárszivattyú fúrt kútba, búvárszivattyú szennyvízre, búvárszivattyú vízmentesítésre, búvárszivattyú iszapos víz szivattyúzására, búvárszivattyú gyűrűs kútba.

 

 

 

A búvárszivattyúk közös jellemzői:

 

 

 

A búvárszivattyú nagyon népszerű és kedvelt szivattyú. A fent felsorolt búvárszivattyúk közös tulajdonsága, hogy hermetikusan teljesen elzárt motorral rendelkeznek és IP68-as kivitelűek, azaz vízbe merítve használhatóak, a gyártók által megadott merülési mélység figyelembevételével. A búvárszivattyút mindíg földeléssel ellátott hálózatról üzemeltesse. A búvárszivattyú üzemeltetéséhez gondoskodni kell még megfelelő áramvédő kapcsolóról, azaz Fi-reléről. A búvárszivattyú elektromos vezetékét megbontani, toldani házilagosan nem szabad. Abban az esetben, ha a búvárszivattyú elektromos vezetéke rövidnek bizonyul kérje szakember segítségét, vagy forduljon hozzánk bizalommal.

 


Azokat a búvárszivattyúkat, melyek nem rendelkeznek úszókapcsolóval, vagy szintvezérléssel érdemes ellátni szárazon futás elleni védelemmel. A búvárszivattyú szárazon nem üzemeltethető.

 


A megfelelő búvárszivattyú kiválasztásában ügyfélszolgálatunkon készséggel segítenek Önnek. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, a búvárszivattyú a vérünkben van. Minőségi búvárszivattyú márkákkal rendelkezünk, saját szervízzel, tapasztalt kollégákkal.

 

 

           Búvárszivattyú fúrt kútba  

       Búvárszivattyú gyűrűs kútba 

           Búvárszivattyú iszapos vízre 

           Búvárszivattyú szennyezett vízre

 

            Búvárszivattyú szennyvízre 

             Búvárszivattyú vízmentesítésre

 

 

 

A legnépszerűbb búvárszivattyú alkategóriák:

 

 

                                                                                                                                             

3 colos Pedrollo búvárszivattyú          4 colos Pedrollo búvárszivattyú  

         

 Leo búvárszivattyú     

  Calpeda búvárszivattyú 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült