Miért pont az Ebara JEXM/A 120 vagy az Ebara JEXM/B 150 kerti szivattyút érdemes választani?

 


Az Ebara JEXM kerti szivattyú egy önfelszívó kerti szivattyú. Ebben nincs is semmi különleges, hiszen a legtöbb kerti szivattyú önfelszívó képességgel rendelkezik, ha rendelkezik diffúrzorral és ejektorral.

 


Akkor mitől különleges az Ebara JEXM kerti szivattyú család?

 

Az Ebara JEXM rozsdamentes acélból AISI 304 járókerékkel rendelkezik, és a motor tengely is rozsdamentes anyagból AISI 303 készül. A robosztus és erős szivattyú ház is rozsdamentes acélból AISI 304. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az Ebara JEXM kerti szivattyú ivóvízre is használható szivattyú! Mechanikus tengelytömítése, amely vízbehatolás ellen védi a motorteret kerámia-karbon-NBR, amely rendkívül jó kopásállóságú és megfelel a magas követelményeknek. A szivattyúzott víz hőmérséklete maximum +45 fok lehet.

 

Ezen felül pedig rendkívül csendes futású kerti szivattyú, a minőségi csapágyazásnak köszönhetően!

 

 


Az Ebara JEXM/A 120 zajszintje mindössze 71 dB(A)


Az Ebara JEXM/B 150 zajszintje mindössze 76 dB(A)

 

 

 

Minőségi alapanyagok és rendkívül szigorú gyártási folyamatok!

 

Az Ebara szivattyúk csak és kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával készül, japán technologia alapján. A gyártási folyamatok során több pontos ellenőrzésen esnek át a szivattyúk, sőt nyomáspróbázás után kerülhetnek csak a dobozolás, csomagolás státuszba. A japán gyártó megköveteli a magas minőséget, ezáltal biztosítva a hosszú és tartós használhatóságot.

 

Az Ebara JEXM szivattyú felhasználása

 

Az Ebara kerti szivattyúi kiválóan alkalmazhatóak a lakossági házi vízellátásban, a megfelelő kiegészítőkkel alkalmazva, pl: hidrofortartály, nyomáskapcsoló, vagy áramláskapcsoló. Rendkívül jól alkalmazható az öntözőrendszerek ellátásában is, mivel kifejezetten jó hatásfokú csendes kerti szivattyúk.



 


Itt megnézheted az Ebara Idrogo ásott kút szivattyúkat is!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült