Az Einhell nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésekre. Számos újítás várható a szivattyú technikában 2018-ban, melyekről azonnal beszámolunk, mihelyt lehetséges lesz. Abban az esetben, ha Ön megbízható, de mégis mérsékelt árfekvésű szivattyút keres az Einhell szivattyú remek partnere lesz a szivattyúzási feladatok során. Ha Ön nem biztos a dolgában és szeretne segítséget szivattyú választás-ban keressen minket bizalommal. Több mint 17 éves tapasztalattal rendelkező kollégáink azonnal segítenek Önnek.

 

 

Az Einhell GC-DW 900 N ásottkút szivattyú-t elsősorban gyűrűs kutakból, ciszternákból való öntözésre javasoljuk. Átlag 8-10 méter mélységből még elegendő nyomást és vízmennyiséget biztosít az öntözéshez. Az úszókapcsolónak köszönhetően szárazon futás ellen nem kell külön védeni a szivattyút. Szeretné a kis veteményes kertjét megöntözni? Az Einhell GC-DW 900 N szivattyúval a probléma már a múlté! Víztározó tartályból, ciszternából is öntözhet ezzel a szivattyúval. Minden esetben a szivattyút tartókötél -el rögzítse.

 

 

Az Einhell benzinmotoros szivattyú -k számos esetben lehetnek segítségünkre. Akár gyors vízmentesítés, vagy akár gyors árasztásos öntözésről legyen szó az Einhell benzines szivattyú megállja a helyét. Ha nincs a közelben villamos hálózat és vízre van szüksége használja Ön is az Einhell GH-PW 18 , vagy a nagy kapacitású Einhell GE-PW 45 benzinmotoros szivattyút. A hordozó váz szerkezet erős és tartós anyagból készül. A váz szerkezet alján négy ponton gumi tartó bakok biztosítják a rezgés csillapítást.

 

 

Az Einhell házivízmű -vek komplett megoldást jelentenek öntözéshez, házi vízellátáshoz. A belépő modell a legkisebb családtag az Einhell GC-WW 6538 SET házi vízellátót elsősorban 2-5 méter szívó mélységű kutakhoz javasoljuk. Hétvégi házak, nyaralók vízellátására, kiskertek öntözésére. A vízmű tartalmaz egy 7 méteres szívócsövet is lábszeleppel. A középső modell az Einhell GE-WW 5537 E vízellátó már kisebb családi házak vízellátását is biztosítja. Az előszűrésről a beépített szűrőház és szűrőbetét gondoskodik. Az Einhell házivízmű család legnagyobb tagja az Einhell GE-WW 9041 E vízellátó. Ez a vízellátó már rozsdamentes hidrofortartállyal lett egybeépítve, azért hogy még tartósabb, még időtállóbb legyen. Kisebb öntözőrendszerek, gyümölcsösök, veteményesek öntözésére és házi vízellátásra is tökéletes választás. Az előszűrésről itt is beépített szőrőház és szűrőbetét gondoskodik.

 

 

Az Einhell szennyezett vízszivattyú -k 20-35 mm-es nem szilárd szennyeződésekkel rendelkező víz szivattyúzására lettek tervezve. Ilyen esetek lehetnek garázslejárók, zsompok, vízóra aknák vízmentesítése. Az automatikus üzemmódról úszókapcsoló gondoskodik. Jó választás lehet ilyen esetekre az Einhell GE-DP 7330 LL Eco kombi merülő szivattyú, mely tiszta vízre és szennyezett vízre is alkalmas szivattyú. Egy csavaró mozdulattal gyorsan és egyszerűen állítható a talp. Kitekert állapotban 25-30 mm-es szemcseméretet is elvisel, Betekert állapotában pedig tiszta víz szivattyúzására alkalmas, melynek szintjét 2-3 mm-es magasságig képes eltávolítani.

 

 

Az Einhell tisztavizes merülő szivattyú -k, mint nevük is mutatja tiszta víz szivattyúzására lettek tervezve. Egyes típusok úszókapcsolóval, míg egyes típusok integrált szintérzékelővel kerülnek forgalomba. Ilyen úszókapcsolós kivitel például az Einhell GH-SP 2768 as szivattyú. Szintérzékelős kivitel az Einhell BG-SP 550 IF szivattyú mely oldalt kivezetéses nyomócsonkkal rendelkezik, és szintén szintérzékelős kivitel az GE-SP 750 LL is, mely szivattyú függőleges nyomócsonk kialakítással kapható. Ez utóbbi kivitel igen hasznos, és előszeretettel alkalmazzák medence vízgépészeti aknák biztonsági vízmentesítő szivattyújának. A nagy szállító kapacitás 15m3/óra és a maximum 10 méter függőleges emelési magasság egy 750W-os motor teljesítménnyel párosul. Számos víz mentesítési feladatok, úgy mint medence vízmentesítése, pince szint vízmentesítése, talajvíz elvezetése okozhat fejtörést. Az Einhell szivattyúk lépést tartanak a felmerülő igényekkel és leveszik a terhet válláról.

 

 

Az Einhell kerti szivattyú -k elsősorban öntözésre és házi vízellátásra alkalmasak. Fontos megemlíteni, hogy a felhasznált alapanyagok nem ivóvíz minőségűek, ezért ivóvíz szállítására nem javasoljuk. A kedvező ár/érték arány mellett nem elhanyagolható szempont a választásnál, hogy viszonylag könnyű súllyal rendelkeznek. Továbbá a mobilitás érdekében hordozó foggantyúval is el van látva. Az újabb típusok, mint például az Einhell GE-GP 5537 E és az Einhell GE-GP 9041 E kerti szivattyú már egy előszűrővel is rendelkezik, mely a szívóágban került kialakításra. Továbbá ezen szivattyúk tervezésénél már a fogyasztási adatokra is odafigyeltek. A kisebbik készülék mindössze 590W-os, míg nagyobbik változata 900W-os. Az Einhell gazdaságos,csendes futású kerti szivattyú motorja nem fogja zavarni a szomszédját az öntözés során.

Az Einhell kerti szivattyúk remek szolgálatot biztosítanak öntözéshez. Ciszternákból, fúrt, vagy ásott kutakból, patakokból, folyókból való víz szivattyúzáshoz. Ezek a szivattyúk gyári tápkábellel rendelkeznek, és on-off kapcsolóval is elátták.

 

 

 

Einhell szivattyú választék a szivattyu-shop.hu  kínálatában!




Az Einhell szivattyúkat elsősorban a lakossági igények kielégítésére tervezték. A kedvező vételár mellett, termék regisztrációval az Einhell Hungária Kft két év garanciát biztosít. A regisztrációt a vásárlást követő 90 napon belül kell megejteni ITT . Az Einhell számos területre biztosít szivattyúkat, több felhasználási szegmens lefedésével. A precíz német tervezésnek köszönhetően, és a gyártási folyamatok folyamatos ellenőrzésével a végfelhasználóhoz csak és kizárólag minőségi szivattyú juthat el.

 

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült